Lediga tjänster

Förskolan Barnens Hus söker kreativa studenter för timvikariat till sitt personalteam

Vi är en liten förskola som drivs som ett föräldrakooperativ med montessoripedagogik.

På förskolan arbetar sju pedagoger uppdelade på två avdelningar. Vi har ca 35 barn, 12 barn på avdelningen 1-3 år, och 23 barn på avdelningen 3-6 år.

Nu söker vi studenter som är intresserade av en timanställning på vår förskola.

Timanställningen avser i första hand arbetet på avdelningen Blåbär med de större barnen. Vi ställer inte krav på pedagogisk utbildning. Vi är mer fokuserade på att du som söker har en god förmåga att skapa relationer med barn och visar intresse för barns utveckling. Vi ser gärna att du kan omvandla dina intressen och erfarenheter för att engagera våra barn i utvecklande aktiviteter.

Som exempel har en tidigare timanställd som studerade grafisk design använt sig av sitt intresse för att utmana barnen och boosta deras kreativitet. Det är en utvecklande ledarskapsutmaning att arbeta med barn i den åldern och väcka deras intresse för nya erfarenheter. Ordinarie personal uppskattar mycket liknande initiativ.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personlig lämplighet är viktig för arbete med våra barn. Du är en lugn och empatisk person med god samarbetsförmåga med både dina kollegor och barnen. Du sprider positivitet med ditt engagemang och kreativitet.

Behov av vikarie uppstår med väldigt kort varsel. Oftast redan samma morgon. Detta innebär att vi ser det som en fördel om du har möjlighet till denna typ av flexibilitet.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister samt 2 referenser.

Finner du detta som ett intressant timvikariat upplägg för just dig? Då ber vi dig att ansöka redan idag! Vi väntar med spänning på dig!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rektor Susanne 013- 12 85 88.

Tjänsten är timvikarie med start enligt överenskommelse. Vi tar emot ansökningar och har intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Anställningsform: Timanställning.